COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Victoria

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 14.686,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Victoria

Bogong National Park (Victoria)
Et meget berømt sted at tage på 'bushwalk'. Man kan for eksempel tage en seksdages tur rundt i parken, hvor man blandt andet kan se Mount Bogong, som er Victorias højeste punkt. Det er 1986 meter højt, og når du toppen, er der i solskin en spektakulær udsigt over resten af parken. Vær opmærksom på, at du kun er kan tage på tur i parken fra oktober til april.
Området Victoria´s High Country (Victoria)
High Country området ligger cirka fire timers kørsel fra Melbourne. Området er en fornøjelse at besøge, hvad enten det er sommer eller vinter. Om sommeren er området kendt for bushwalking, whitewater rafting og kajakroning. Om vinteren er området et af Australiens mest besøgte vintersteder med eminente skipister til både slalom og snowboards.
Yarra dalen (Victoria)
Her ligger op til flere af Victoria's over 200 vingårde med rig mulighed for rundvisninger og vinsmagning. Samtidig findes der i området et utal af forskellige markeder, der ofte byder på smukke håndlavede varer.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Darwin
• Sydney
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.