COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Victoria

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Victoria
Indbyggere
4.560.800

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Staten kan besøges hele året rundt. Der er relativt varmt om sommeren og tilsvarende koldt om vinteren. Vejret kan være meget omskifteligt, selv om sommeren. Om vinteren er der gode muligheder for at stå på ski, og om sommeren kan man dase på stranden.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når den er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 i Victoria. Når den er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 22.00 i Victoria, (de har sommertid, når vi har vintertid).

Kultur og underholdning

De fleste begivenheder i staten er koncentreret omkring byen Melbourne. Melbourne bliver betragtet som den kulturelle hovedstad i Australien. Den er blandt andet kendt for mode, mad, underholdning og sport.

Overnatning / Hotel

Top
I Victoria findes alle former for overnatning. Du kan finde alt fra store internationale hoteller til mindre vandrehjem. Der er også gode muligheder for at overnatte på større gårde eller hos private i Victoria. Bestil hotel i Victoria her

Lokal transport

Top

Taxi

I eller omkring byerne er det ret nemt at få fat i en taxi. De kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter dem. I Melbourne kører der mange taxier

Alternativ transport

Der er god mulighed for at komme rundt med bus i Victoria, man kan købe et buspas og stå af og på efter behov.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.