COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Vestholland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 596,- Fra 1.058,- Fra 2.671,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.125,- Fra 2.865,- Fra 2.415,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Vestholland

Anne Franks hus (Amsterdam)
De fleste har om ikke læst, så i det mindst hørt om Anne Franks gribende skæbne under anden verdenskrig. Hendes hus er i dag et overordentligt populært museum.
De røde lygters distrikt (Amsterdam)
De røde lygters kvarter hedder Walletjes på Hollandsk og er over hele verden set som symbolet på det liberale Holland. 5000 prostituerede arbejder i kvarteret, der samtidig er et at Amsterdams ældste. Og alene af den grund et besøg værd.
Kanalerne (Amsterdam)
Nordeuropas Venedig er måske lige i overkanten, men Amsterdams mange kanaler gør byen til noget særligt. En kop kaffe ved bredden eller en tur i vandcykel er de bedste måder at opleve den del af byen på.
Rembrandtmuseet (Amsterdam)
Rembrandts hjem i Amsterdam gennem næsten 20 år er i dag indrettet til museum naturligvis med hans værker. Ikke mindre end 250 af hans malerier kan ses i det tre etager store hus, der blev opført i det 17. århundrede. Rembrandts eget arbejde bliver sat i perspektiv af hans studerendes værker, der også er udstillet på museet.
Rikjsmuseum (Amsterdam)
Rikjsmuseum i Amsterdam er Hollands største museum og huser værker af alle Hollands store malere ikke mindst fra guldalderen. Museet har været åbent for offentligheden siden 1885. Samlingen rummer malerier, keramik, kakler med mere helt tilbage fra det 15. århundrede
Boymans van Beuningen museum (Rotterdam)
Boymans van Beuningen museum rummer en spændende samling malerier og skulpturer fra tiden mellem det 14. århundrede og i dag. Museet ligger på Museumpark 18.
Havnen (Rotterdam)
Havnen i sig selv er også et besøg værd. Rotterdams havn er Europas største og travleste. Med sine høje kraner og enorme skibe fra alverdens lande imponerer og fascinerer den enhver der kigger forbi. Er en tur langs kajen ikke nok, kan man opleve havnen fra søsiden. Der findes turbåde i flere prisklasser, så spørg dig for i byen.
Rotterdam by (Rotterdam)
Tyskerne gjorde under 2. verdenskrig en ende på det meste af Rotterdams gamle by. Så den by, der møder turister og andre besøgende i dag, er domineret af moderne bygninger i glas og stål. Går man en tur langs vandet får man et flot kig over byen. Ikke mindst ved solnedgang.
Mauritshuis museet (Vestholland)
Mauritshuis-museet rummer en meget flot samling værker fra en lang række hollandske malere. Blandt dem Rembrandt, Rubens og Vermeer. Bygningen er tegnet og opført af mesterarkitekterne Jacob van Campen og Pieter Post i 1640.
Omniversum biografen (Vestholland)
Omnimax-biografen Omniversum er en god leverandør i totaloplevelser. Velplaceret i de bløde stole har man en glimrende udsigt til det 840 kvaratmeter store lærred, mens surround-lyden fuldende oplevelse.
Parlamentet (Vestholland)
Det hollandske parlament holder til i Binnenhof, og her har den regerende forsamling faktisk holdt til siden 1200-tallet. En guidet tur i de historiske og flotte bygninger indbefatter besøg i Riddersalen og i parlamentets første og andet kammer.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.