Rejseguide til Valencia

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 386,- Fra 554,- Fra 1.043,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.175,- Fra 2.564,- Fra 2.995,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Valencia
Indbyggere
800.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Valencia.

Bedste rejsetid

Top
Valencia kan besøges hele året, men den kan blive ulidelig varm i sommermånederne. Der er dog ikke så langt til badesteder, som for eksempel Gandia syd for byen, hvor man kan blive kølet af. Valencias atmosfære og den afslappede stemning er intakt i alle årets måneder.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Valencia har flere interessante museer og kunstudstillinger, hvoraf mange ligger i smukke bygninger og omgivelser. Derudover har Valencia nogle dejlige parker, man kan slappe af i. Byen har desuden gode festivaler. Blandt andet Fiesta de San Vicente Ferrer, hvor man kan se spanierne optræde i farvestrålende folkedragter til traditionel musik. Er man i Spanien mellem den 12. og 19. Marts, må man heller ikke gå glip af den overdådige festival Las Fallas de San José.

Overnatning / Hotel

Top
Der er ingen problemer i at finde overnatning i Valencia. Byen har masser af hoteller i alle prisklasser. Der er også campingmuligheder og vandrehjem. Man finder også flere private pensioner i Valencia. Bestil hotel i Valencia her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Valencia. Det er en stor by, så man kan som regel praje en på gaden. Det er billigt at køre i taxi, og der køres efter taxameter.

Specielle forhold

Top
Man kan tage nogle dejlige udflugter fra Valencia. Syd for byen ligger for eksempel Gandia, der er et populært feriested for spanierne.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.