COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Tyrol

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.079,- Fra 6.220,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tirol
Indbyggere
631.410

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Tyrol kan besøges året rundt. Sommermånederne byder på godt vejr og masser af smukke naturoplevelser, mens vintermånederne indbyder til skiferie i de bjergrige områder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Tyrol.

Kultur og underholdning

Tyrol byder som enhver anden østrigsk region på et væld af musikarrangementer året rundt. Samtidig holder tyrolerne deres traditioner i hævd, og året rundt kan der opleves folkefester rundt om i byerne. I julimåned er der blandt andet International Danse Sommer i Innsbruck.

Overnatning / Hotel

Top
I byerne finder man hoteller i alle prisklasser, både dyre luksushoteller, hoteller i mellemklassen og små, billige hoteller. I området er der yderligere mange campingpladser, der ofte ligger i en storslået natur. Vil man gerne tæt på de lokale, er der gode muligheder med overnatning på et Gasthof i en af Tyrols små byer eller på en farm udenfor byerne. Bestil hotel i Tyrol her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i de fleste byer i Tyrol. De fleste steder kører de med taxameter, men enkelte steder er der faste priser for bestemte ruter.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.