COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Torshavn

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.031,- Fra 1.268,- Fra 1.394,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tórshavn
Indbyggere
15.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Torshavn.

Bedste rejsetid

Top
Som på resten af Færøerne er det højsæson fra juni til september i Torshavn.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Med sin centrale beliggenhed er Torshavn Færøernes kulturelle centrum, og her finder man flere teatersce-ner. Byen har også flere sportshaller og fodboldbaner med kunstgræs. De gamle huse i Torshavn er smukke og virkelig et besøg værd. I august afholdes Torshavn Jazz-, Fólka & Blues Festival, der også tiltrækker udenlandske kunstnere. Olai-festen afholdes den 29. juli.

Overnatning / Hotel

Top
Der er rigtig mange gode overnatningsmuligheder i Torshavn. Her finder man et rigt udvalg af hoteller i alle prisklasser. Byen har også et glimrende vandrehjem og en campingplads med gode faciliteter. Bestil hotel i Torshavn her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemmest at finde en taxi på holdepladsen ved byens rådhus, men man kan også ringe efter en vogn. Taxierne har en fast grundtakst og kører derefter på tid.

Alternativ transport

Bybusser og rutebiler Busnettet i Torshavn er godt udbygget. I dagtimerne betjenes alle ruter hver halve time og om aftenen hver time. Rutebilerne betjener alle ruter ud af Torshavn.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.