COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Toronto

Fakta

Top
Lokalt navn
Toronto
Indbyggere
2.600.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Toronto.

Bedste rejsetid

Top
Toronto kan besøges året rundt. Men i maj og oktober er klimaet mest behageligt, fordi Lake Ontarios briser ikke er så kolde på denne årstid. Om vinteren ligger temperaturen generelt under nul, så tag varmt tøj med. Aktivitetsniveau er højt året rundt, og der foregår altid noget i byen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Toronto er et væld af kultur og underholdning. På grund af sin multietniske sammensætning er der altid en anderledes oplevelse lige om hjørnet. Tag på et af de mange museer, aflæg et besøg på planetariet, rør skyerne i toppen af CN Tower, overvær en ishockey- eller baseballkamp eller oplev en af de utallige etniske festivaler med eksotiske navne som "Caravan", "Chin", og "Caribana".

Overnatning / Hotel

Top
Der findes over 32.000 værelser i Toronto, så der skulle være nok at vælge imellem. For den velbeslåede er der 5-stjernede luksushoteller, mens den mindre kræsne sagtens kan finde udmærkede budget-hoteller, Bed & Breakfast, Inns, gæstehuse, universitetsværelser og camping (uden for byen). Bestil hotel i Toronto her

Lokal transport

Top

Taxi

Der findes masser af taxier i Toronto, det er bare at praje en på gaden.

Alternativ transport

Inden for byens grænser kører der både busser, sporvogne og Metro. Det er også muligt at leje bil. VIA-Rail togene og Greyhound-busserne kører ud af byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.