Rejseguide til Tokyo

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 4.158,- -
Charter (fly+hotel) Fra 4.745,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tokyo
Indbyggere
12.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 i Tokyo. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 i Tokyo.

Bedste rejsetid

Top
Tokyo kan opleves hele året rundt, og man løber ikke tør for oplevelser ligegyldigt, hvilken årstid man end besøger byen. Dog bør man tage højde for varmen og den høje luftfugtighed i juni-august. Endvidere skal man indstille sig på, at det kan være meget svært at finde et sted at bo omkring nytår, den gyldne uge og i sommerhøjsæsonen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Tokyos kulturliv byder på alt fra sumobrydning til karaoke. Til Japans mange helligdage er knyttet endeløse og spektakulære ceremonier. Ved O Bon (De dødes fest, 7. juli) fyldes floder, søer og havne med lanterner, der symboliserer de dødes genkomst fra underverdenen.

Overnatning / Hotel

Top
Det er dyrt at overnatte i Tokyo. I kvarterene omkring Ueno, Ikebukuro og Shinjuko finder man de billigere overnatningssteder. Kvarterene byder ligeledes på glimrende japansk mad til rimelige priser. Bestil hotel i Tokyo her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.