Historiske bygninger i Prag.

Billige flybilletter til Prag

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Prag her hos Travelmarket. Prag er Tjekkiets levende, smukke og kulturrige hovedstad. Du kan forelske dig i byens gamle bydel, se storslået teater, nyde en kold øl, blive opslugt af byens stemning og opleve alle byens fine seværdigheder. Hav en skøn rejse til Prag.

Billige flybilletter til Prag

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
25. maj 28. maj
CPH
PRG
PRG
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 432,- Vælg
28. maj 2. jun
CPH
PRG
PRG
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 432,- Vælg
12. jun 16. jun
CPH
PRG
PRG
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 457,- Vælg
9. dec 12. dec
CPH
PRG
PRG
CPH
Eurowings Direkte
Eurowings Direkte
Fra kr. 458,- Vælg
11. maj 14. maj
CPH
PRG
PRG
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 462,- Vælg
25. maj 26. maj
CPH
PRG
PRG
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 462,- Vælg

Søg billige flybilletter til fantastiske Prag

EUROPAS HJERTE: Prag er en juvel midt i Centraleuropa, og det har flere og flere turister fundet ud af. Det er en god ide at sammenligne priser på flybilletter til byen, for der er mange penge at spare ved at finde den rigtige billet.

Prag er smuk om morgenenI Karl den IVs bøhmiske kongerige var Prag hovedstad, og siden dengang har byen spillet en nøglerolle for det centrale Europa.

Prag har en række storslåede historiske bygninger, monumenter og paladser, så det er ikke forkert at hævde, at Prag er en af verdens smukkeste byer.

En række danske og internationale flyselskaber flyver hertil, så kig godt efter lavprisselskaber og traditionelle selskaber, hvis du vil have fat i den rigtige flybillet.

Prag har omkring 1,2 millioner indbyggere, og i Tjekkiet som helhed bor der 10,3 millioner.

Prag i forandring

Efter kommunismens fald er turismen blevet en af de store indtægtskilder for Prag. Den økonomiske indsprøjtning, det medfører, gør byen i stand til at restaurere, genskabe og udbygge byen.

Gamle bygninger, der tidligere var i stærk forfald, bliver restaureret og finder tilbage til fordums storhed som moderne, fine og meget eksklusive hoteller.

Der har været meget at gå i gang med for hele det historiske Prag – hele 866 hektar – blev i 1992 opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Centrum af Prag er opdelt i fem områder, der spænder over floden Vltava eller Moldau på tysk. Karlsbroen, Karluv Most, er den vigtigste fodgænger-forbindelse mellem de to sider af floden.

På den ene side af Vltava ligger den gamle bydel, Stare Mesto, med den gamle rådhusplads i centrum, den nye bydel, Nove Mesto, med Wenzelspladsen, Vaclavske Namesti, og det jødiske kvarter, Josefov.

På den anden side af Vlata ligger bydelen Malá Strana og det smukke Prag Slot, Hradcany.

Lille, tæt storby

Prag er en kompakt by forstået på den måde, at man fra Prag Slot på den ene side af floden, over Karlsbroen, og gennem den gamle bydel med byens centrum til Wenzelspladsen på den anden, kun har en lille gåtur på 25 minutter. Prag ses bedst til fods!

Så uanset hvilket hotel man vælger, om det ligger på den ene eller anden side af floden, så kan man nemt gå rundt i hele byen og se alle de seværdigheder og attraktioner.

Det gør det nemmere for turister, der vil til byen, for hotellets placering er mindre vigtig. Derfor kan man fokusere på at finde de billigste flybilletter og her hjælper Travelmarket.dk. Flere gange dagligt bliver priserne opdateret, og du kan tilmelde dig en sms-service på Travelmarket.dk og få besked, når der er billige flybilletter.

Aktiv i byen

Lige uden for bymidten ligger andre områder, der alle er et besøg værd. De er tilgængelige med Prags udviklede sporvogns- og metronet: Vinohrady , Holešovice , Karlin, Smichov og Vysehrad.

Køb flybilletter til Prag med din kærestePrag Slot er byens mest storslåede turistattraktion. Slottet ligger på en bakke, og herfra har feriegæster et smukt udsyn over hele byen og floden.

Udsigt er der også fra de mange nye restauranter, der i de senere år er piblet frem på de øverste etager af byens høje bygninger. Det giver en fantastisk mulighed for at nyde udsigten og samtidig en romantisk middag. Det må man ikke gå glip af. Om natten skrues endnu mere op for romantikken, når Prags lys glimter i mørket.

Prags restauranter har et godt ry for at tilbyde fremragende mad fra det gode køkken ofte i dejlige omgivelser på tagterrasser såvel som i hyggelige kældre.

Mange nyder den verdensberømte tjekkiske øl til maden, eller senere på de mange trendy barer og værtshuse i byen.

Se floden og hør opera

Flodture på Vlata er en god mulighed for at komme ned i gear og på en afslappende måde se de mange seværdigheder og attraktioner, som Prag har at byde på.

Opera og klassiske koncerter er et andet højdepunkt i byen, der lever og ånder for de store kunstarter. Prags fantastiske operahuse, teatre og de storslåede koncertsale har altid gode forestillinger på programmet.

Storbyferie i Prag begynder normalt med, at man ankommer til lufthavnen Vaclav Havel. Herfra kan man så vælge offentlig transport indtil byen, tage toget eller en taxi til nærmeste metrostation.

Populære lufthavne med fly til Prag

Populære rejsemål i Østeuropa