COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Tasmanien

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 14.604,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tasmania
Indbyggere
473.200

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Tasmanien kan besøges året rundt, om sommeren er der rig mulighed for at sole sig på de lækre badestrande, mens vintermånederne, der er noget køligere, byder på en del sne og mulighed for skisport.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når den er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 på Tasmanien Når den er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 22.00 på Tasmanien (de har sommertid, når vi har vintertid).

Kultur og underholdning

På Tasmanien finder du mest kultur og underholdning i hovedstaden Hobart, hvor der i løbet af sommeren er adskillige regattaer. Yderligere er der Tamar Valley Folk Festival i slutningen af januar måned.

Overnatning / Hotel

Top
Store hoteller findes primært i Hobart, men mindre hoteller, B&B og vandrehjem findes i alle mindre og mellemstore byer. Der er også stor mulighed for at overnatte privat eller på en gård. Bestil hotel i Tasmanien her

Lokal transport

Top

Taxi

I alle store og mellemstore byer er det relativt nemt at få fat i en taxi. De kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter dem.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.