Rejseguide til Tartu

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 1.383,- Fra 2.045,- Fra 3.075,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tartu
Indbyggere
105.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i København, er den 13.00 i Tartu.

Bedste rejsetid

Top
Tartu nyder som resten af Estland godt af sine varme somre og kolde vintre. Sneen sætter for alvor ind i oktober, og der stadig kan forekomme snebyger helt frem til omkring maj. Sommermånederne er så modsat ofte meget varme.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Tartu er en gammel kulturby og er derfor rig på museer. Blandt andet er det i Tartu, man finder Estlands nationalmuseum. Af museer kan dog også nævnes Tartus Universitetsmuseum for klassisk kunst samt bymuseet. Som universitetsby er Tartu desuden leveringsdygtig i et veletableret cafeliv. I vinterhalvåret arrangeres der i Otepää et festligt skimarathonløb, oplysninger om dette kan fås ved henvendelse til Estlands turistbureau.

Overnatning / Hotel

Top
Tartu rummer en lang række hoteller i alle kvalitets- og prislejer, mens Otepää kan tilbyde sine feriegæster overnatning på vandrehjem. Bestil hotel i Tartu her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Tartu. De kan nemt hyres på gaden, og det er en god ide at aftale prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Tartu har et godt udviklet busnet, der dækker stort set hele byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.