COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Tanzanias kyst

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.026,- - Fra 5.376,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Tanzanias kyst

Kunstens hus Nyumba ya Sanaa (Dar es Salaam)
I Kunstens Hus er det muligt at se og købe tanzanisk kunst. Værkstedet, der oprindeligt startede som et projekt for at få handicappede og arbejdsløse i gang, sælger i dag batik, kurve og træskærerarbejde i massevis.
Mwenge-markedet (Dar es Salaam)
Tæt på frilandsmuseet ligger Mwenge markedet, der udstiller og sælger unikke elfenbensskulpturer, der er fremstillet af Makonde-folket fra det særegne træskærersamfund.
Village Museum (Dar es Salaam)
Frilandsmuseet, der ligger ni km nord for Dar es Salaam, består af 14 forskellige hytter i fuld størrelse, der hver især er bygget og indrettet som forskellige stammer i Tanzania normalt etablerer sig. Village Museum er åbent fra 09.30 til 18.00.
Byen Bagamoyo (Tanzanias kyst)
Byen Bagamoyo var i 1800-tallet centrum for slavehandel langs kysten. Mange kendte opdagelsesrejsende kom forbi byen, herunder Burton, Speke, Grant, Stanley og Livingstone. I dag er Bagamoyo et vigtigt kulturcentrum med kunstskolen som omdrejningspunkt.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.