Rejseguide til Tangier

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.101,- Fra 2.752,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tanjah
Tidszone
Når klokken er 14.00 i Danmark, er den 12.00 i Tangier.

Bedste rejsetid

Top
Tangier kan besøges året rundt, fordi byen ligger ud til vandet, og man derfor kan blive kølet ned om sommeren. Efterår og tidligt forår er dog de mest anbefalelsesværdige rejsemåneder.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Noget af det mest underholdende i Tangier er det store farverige marked Grand Socco, som er i gang hele året. To måneder hver sommer omdannes Tangier i øvrigt til en festivalby med alle mulige sociale og kulturelle aktiviteter.

Overnatning / Hotel

Top
Det er nemt at finde overnatning i Tangier. Byen rummer både billige hostels og pensioner og luksushoteller. Tager man lidt uden for byen er det muligt at leje bungalows til billige penge. Bestil hotel i Tangier her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er let at få en taxi i Tangier. Kig efter petits taxier, der kan have op til tre personer af gangen. Det er billigt, men aftal en pris før turen.

Alternativ transport

Tangier har gode tog- og vejforbindelser til store byer som Fès, Rabat og Casablanca. Der er også regelmæssige sejlafgange til Europa fra byen og et godt udbygget lokalt busnet.

Specielle forhold

Top
Tangier har meget tekstilindustri. Så er du ude efter et smukt tæppe er Tangier stedet.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.