COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sydschweiz

Fakta

Top
Lokalt navn
Tessin/Ticino
Indbyggere
305.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

En ferie i Tessin-området vil egne sig bedst i sommerhalvåret. Her er området varmt og dækket af en overvældende frodighed. Tager man derimod en smule mod vest til kantonen Wallis/Valais, vil man der om vinteren finde et sandt skiparadis på toppen af Alpernes mægtigste tinder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Sydschweiz.

Kultur og underholdning

Locarno danner hvert år i august rammen om en international filmfestival. I februar holder byen karneval, mens man om foråret holder blomsterfest og i efteråret vinfest.

Overnatning / Hotel

Top
: Turisme er en meget vigtig indtægtskilde for Sydschweiz, hvorfor området rummer rige muligheder for overnatning på både hotel, vandrehjem og campingplads. Bestil hotel i Sydschweiz her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Som resten af landet rummer også Sydschweiz et veletableret transportnet. Bus, tog, lufthavn og skibe med afgang mod både schweiziske og italienske destinationer hører til blandt tilbuddene, der bedst udnyttes med et ugelangt ferieabonnement. Informationer fås på det lokale turistkontor.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.