Seværdigheder Sydøen

Seværdigheder Sydøen

Avon floden (Christchurch)
Floden Avon løber gennem Christchurch, og det er et afslappende sted at gå en stille tur. Der er også mulighed for at leje en kano og sejle en tur op ad floden i den smukke landskab. Yderligere sejler der også en del pramme på floden, som der er mulighed for at få en tur med.
Canterbury Museum (Christchurch)
Dette museum ligger ved indgangen til Botanisk have. Museet har en god udstilling med artefakter fra den tidlige kolonitid. Yderligere har museet en fremragende udstilling om udforskningen af Antarktis og hele historien omkring Antarktis.
Naturområdet The Orana Park Wildlife Trust (Christchurch)
Orana Park Wildlife Trust har et fremragende stisystem, hvor man kan se adskillige farvestrålende fuglearter. I parken er der også mulighed for at se blandt andet løver, giraffer, zebraer og aber. Parken ligger cirka 20 minutters kørsel fra Christchurch.
Queen Charlotte vandrestien (Marlborough Sounds)
Hele turen på Queen Charlotte Track tager tre til fire dage, det kan også gøres hurtigere, hvis man springer over nogle steder og sejler med båd i stedet. Området byder på eminent kystlandskab og tykke skovområder. Turen kan tages af folk i alle aldre.
Elastikspring fra de klassiske broer (Queenstown)
Der er flere steder at springe bungy jump i Queenstown. Et af de populære steder er Kawarau Suspension Bridge, der var et af de første steder i verden til at tilbyde springet. Broen er 43 meter oppe over floden, og stedet ejes af AJ. Hackett, der i 1986 sprang bungy jump fra Eiffel tårnet. Hvis Kawarau ikke er høj nok, kan man springe fra the Pipeline, der er 102 meter høj, eller man kan tage springet fra en helikopter.
Skyline Gondola (Queenstown)
Hvis man gerne vil have et overblik over byen og den smukke sø, kan man tage en lille kabel lift op til toppen af byens højeste bakke. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over hele området. Man kan tage liften ned igen, men man kan også gå ned at bakken gennem skoven.
White-Water rafting (Queenstown)
Floderne omkring Queenstown er fremragende til rafting. Det er primært Shotover og Kawarau floderne, der bliver brugt. Floderne bliver vurderet efter, hvor farlige de er at sejle på, hvilket også afhænger af vejret, og Shotover canyon er en af de farligste i området. Turen tager cirka 4-5 timer.
Abel Tasman National Park (Sydøen)
Abel Tasman National Park står på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder, og med god grund. Parken, der strækker sig over et langt kystområde, er præget af en bakket og klippefyldt kystlinie kun afbrudt af skønne, hvide sandstrande, der tiltrækker masser af mennesker i de varme sommermåneder.
Nelson Lakes National Park (Sydøen)
Nelson Lakes National Park står på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder. Parken byder på fremragende naturområder, hvor man i sommermånederne kan svømme i de skønne søer, mens man om vinteren kan dyrke alle former for skisport på parkens mange bakker og bjerge.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Auckland
• Christchurch
• Kaikohe
• Queenstown
• Rotorua
• Wellington
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.