Rejseguide til Sydøen

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 7.756,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
South Island

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sydøen kan besøges året rundt. I sommermånederne byder øen på skønne naturområder og hvide sandstrande, mens vintermånederne kan benyttes til at besøge landets bedste skisportsområder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 22.00 på Sydøen. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 24.00 på Sydøen.

Kultur og underholdning

De fleste byer på sydøen byder på gode restauranter og hyggelige barer. Den nordlige del af øen er kendt for at lave fremragende vine, og der er adskillige vingårde, der tilbyder prøvesmagning. Desuden er der festivaler i flere af byerne på øen. Specielt i byen Christchurch kan man opleve farverige festligheder. I august afholdes der Montana Christchurch Winter Carnival, mens der i januar er World Buskers Festival.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder på sydøen. Her finder man gode hoteller i forskellige prisklasser, hostels, gæstehuse og campingpladser, der ofte ligger i naturskønne områder. I sommermånederne er det en god ide at booke i forvejen. Bestil hotel i Sydøen her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byerne på øen. De fleste kører efter taxameter, og de kan nemt hyres på gaden.

Alternativ transport

Hvis man selv vil bestemme farten, er der gode muligheder for at købe en bil, rejse rundt og sælge den igen, når man forlader landet.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK