Rejseguide til Sydney

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.527,- Fra 31.072,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Sydney
Indbyggere
3.700.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 i Sydney. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 22.00 i Sydney, (de har sommertid, når vi har vintertid).

Bedste rejsetid

Top
Sydney kan med fornøjelse besøges hele året rundt. Der kan dog blive ret varmt om sommeren og noget køligt om vinteren, så det mest anbefalelsesværdige er forår og efterår, hvor der er cirka 25 grader om dagen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I Sydney findes der en del museer, et akvarium og et zoo. Derudover er der en del markeder og festivaler, et lille udpluk er: den store Sydneyfestival, der varer det meste af januar. Der kan du opleve alt fra koncerter i det fri, gade teater til imponerende fyrværkeri. I juni er der film festival i Sydney, og i oktober er der jazz festival på Manly.

Overnatning / Hotel

Top
I Sydney er der et væld af overnatningsmuligheder. Man kan finde store internationale hotelkæder, hoteller i mellemklassen og i den billige ende, vandrehjem, B&B og gæstehuse. Bestil hotel i Sydney her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier i Sydney. De kan nemt hyres på gaden, og du ser dem næsten overalt.

Alternativ transport

Sydney har et godt udbygget togsystem med en undergrundsbane i den indre by. Der kører også busser over det meste af byen, men det kan være en langsom transportmåde.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.