COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sydlige Bolivia

- Vælg by -

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

I løbet af sommermånederne kan det regne meget i denne del af Bolivia, og det kan være næsten umuligt at rejse. Det bedste rejsetidspunkt er derfor i vintermånederne. I den vestlige del af landet er der meget åbent og meget vind. Det er umuligt at undslippe elementerne, og det er en god ide at medbringe varmt tøj. I den sydøstlige del af området, der ligger lavere, er der ofte varmere og mere sol.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i den sydlige del af Bolivia. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 07.00 i den sydlige del af Bolivia.

Kultur og underholdning

De fleste byer i området har forskellige årlige festivaler især omkring uafhængighedsdagen den 6. august. Denne dag bliver ofte fejret med store parader og fest. Andre festivaler er for eksempel the Fiesta de la Virgen de Urupina, der finder sted 15.-18. august, og foregår 13 kilometer nord for byen Cochabamba og the Fiesta de Chu'tillos, der finder sted i slutningen af august. Ved festivalen vises der traditionelle danse fra hele Sydamerika.

Overnatning / Hotel

Top
I stort set alle byer i den sydlige del af landet er det nemt at finde overnatningsmuligheder. De helt store internationale hotelkæder holder ikke til i området, men mindre luksuriøse og billigere hoteller finder man de fleste steder. Vandrehjem/hostels er der også en del af i området, de varierer i standard og pris. Bestil hotel i Sydlige Bolivia her

Lokal transport

Top

Taxi

I de mindre byer i området kører der ikke ret mange taxier, men i de store byer som for eksempel Santa Cruz kører der mange taxier, og det er nemt at hyre en taxi på gaden.

Alternativ transport

Den nemmeste måde at rejse rundt i området på er med bus. Der kører bus til og fra de fleste byer. Tog er også en mulighed i dele af landet, men man skal regne med mange forsinkelser og dårlig standard.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.