Rejseguide til Sumatra

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.985,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Sumatera
Indbyggere
35.835.000 (1988). Tallet er i dag mindst 40 mill.

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt for et besøg er generelt i tørtiden, der ligger mellem maj og oktober. Det er stadig meget varmt; men varmen er overvejende tør og derfor mere behagelig.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark er den 18.00 på Sumatra. (Sommertid) Når klokken er 12.00 i Danmark er den 19.00 på Sumatra. (Vintertid)

Kultur og underholdning

I de større byer er der et ganske udmærket natteliv; men det er vel ikke det der trækker på Sumatra. Så hellere tage ud i landet. Og så er der jo alle mulige kulturelle fristelser, hvor især de traditionelle forestillinger og ceremonier er populære. I Medan kan man se forestillinger på Taman Budaya.

Overnatning / Hotel

Top
Udvalget er som i resten af Indonesien temmelig varieret og rigt. Især er der mange større og mindre hoteller i større byer som Medan og Bengkulu i syd-vest. I Medan ligger de billige overnatningsmuligheder centralt i og omkring vejen Jalan Semarang. Bestil hotel i Sumatra her

Lokal transport

Top

Taxi

I de større byer er det problemfrit at få fat på en taxi.

Alternativ transport

Vejene er rimelige i det nordøstlige Sumatra, i Padang Højlandet, og i det sydlige Sumatra. Andre steder foregår transporten af junglestier, bjergstier og ad floder.

Specielle forhold

Top
Se udenrigsministeriets generelle rejsevejledning til Indonesien og Øst-Timor
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.