COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
San Francisco

Storbyferie til San Francisco

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Dejlige San Francisco

San Francisco – Metropolen ved Stillehavet

Bedøm rejsemål
5
(2 bedømmelser)

Bliv træt i benene mens du går i de stejle gader, eller tage en tur med kabelsporvognen henover Nob Hill og stå af ved Fishermans Wharf. Besøg det pulserende Chinatown eller de homoseksuelles højborg i Castro.

Se de smukke victorianske huse i Pacific Heights, se Lombard Street med en stigningsprocent på 18 grader og hele otte hårnålesving indenfor 400 meter eller den højeste skyskaber i San Francisco Transamerica Building i Finanskvarteret.

Børnene vil elske forlystelserne og søløverne ved Pier 39 eller en cykeltur over Golden Gate Bridge.


Oplevelser i San Francisco

Golden Gate Bridge – Lej en bil eller en cykel og kør over denne ikoniske bro, nyd udsigten og lad dig imponere over dette byggeri. Stop op på den nærliggende rasteplads, få en imponerende udsigt over vandet og San Franciscos skyline. Bagefter kan du holde picnic i Golden Gate Park, imens børene benytter en af de mange legepladser.

Kapelsporvogne – Hop på en af kabelsprogvognene, kør med de klassiske vogne i hastig fart op og ned ad de stejle gader. Kør forbi en af verdens mest snoede gader Lombard Street eller hvad med et besøg på det gratis museum Cable Car Museum og oplev et arbejdede museum.

Fishermans Wharf – San Franciscos største turistmagnet er Fishermans Wharf ved havnefronten. Et forlystelsesområde med masser af glade mennesker, gøgl, gadeartister, restauranter og butikker. Du kan hilse på sølverne på den gamle mole Pier 39 eller se fisk i det lille akvarium Aquarium, inden en god dag afsluttes med en middag på en af de mange restauranter.

Alcatraz – Sejl til fængselsøen The Rock og oplev, hvor gangsteren Al Capone ”boede”. Hør de gribende historier, som fortælles af fanger og fangevogter om dette nedlagte fængsel. Se San Franciscos skylinen fra øen og nyd den smukke sejltur frem og tilbage med udsigt over bugten og Golden Gate Bridge. Bestil billetter på forhånd, de bliver hurtigt udsolgt.

Chinatown – Besøg det største Chinatown uden for Asien, gå igennem den smukke port og få med det samme følelsen af at være i Kina. Udforsk den kinesiske arkitektur, nyd den livlige puls, shop amok i en af de mange forretninger, kig på eksotisk naturmedicin, prøv en lykkekage eller spise en god middag på en af de utallige restauranter.

Castro – Her svajer det regnbue farvet flag overalt og er med til, at markere de homoseksuelles højborg. Nyd de smukke renoverede bygninger, den gamle biograf og mærk den løsslupne stemning eller bare nyd en kop god kaffe, imens det farverige gadeliv studeres.

Twin Peaks – Tag syd for centrum og få den bedste udsigt til Golden Gate Bridge. Kør ad de snoede veje op til udsigtspunktet Twin Peaks og nyd de to sjove bakker. Området som er en park med smuk natur, hvor der kan slappes af og herfra tage de bedste billeder af San Francisco.

Oplevelser udenfor San Francisco

Lej en bil eller autocamper og oplev USAs storslået natur. Indenfor kort afstand fra San Francisco, står naturoplevelserne i kø og venter kun på dit besøg.

Muir Woods National Monument – Hvis du vil se ældgamle smukke kæmpe træer er Muir Woods stedet. Kun en time fra San Francisco kan du opleve kæmpe Reedwood træer. Nyd stilheden, trek på de anlagte stier og få en følelsen af, at være meget lille blandt disse kæmper.

Yosemite National Park – Storslået natur, flere vandfald, gigantiske klipper, fredfylde dale og den brusende flod, er bare nogle af oplevelserne du kan få i USAs mest populære nationalpark. Overnat i denne smukke park, tag på dit livs trekking tur, måske ser du en bjørn eller hvad med en tur op i højderne, hvor du kan lege med sneen. Mulighederne i denne enorme nationalpark virker nærmest uendelige.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.