COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rio de Janeiro

Storbyferie til Rio de Janeiro

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Rio de Janeiro – en storby med lidt af det hele

Mere om Rio

Bedøm rejsemål
5
(3 bedømmelser)

Strande i Rio de Janeiro

Brasilien er et land der byder på en masse lækre strande langs sin kilometerlange kystlinje. Og man skal ikke bekymre sig om hvornår på året man skal tage af sted, da man året rundt kan bade på de fantastiske strande i landet. Brasilien har nemlig et tropisk klima med høje temperaturer som ikke ændre sig meget i løbet af året. Dette gør sig dog ikke gældende i den sydligste del af landet hvor temperaturen er meget varierende.

Rio de Janeiro er byen der især er kendt for sine ikoniske strande som Copacabana og Ipanema, byen byder nu også på nogle mindre kendte strande som du skal introduceres for:

Copacabana er et af verdens mest kendte og smukkeste strande og et af favoritterne i byen. Det er en yderst livlig strand, hvor man bestemt ikke kan kede sig. Her har folk for travlt med at sole sig, tage en dukkert, spille volleyball og dyrke en masse andre sportsaktiviteter. Skulle man derimod blive træt af at ligge på stranden, så er der massere af muligheder langs den 4km lange promenade som stranden strækker sig over. Her kan du både shoppe, få lækkert mad eller nyde en kold drink. Derudover er der også mulighed for at opleve kunst på stranden, da lokale kunstnere dagligt udstiller deres kunstværker; alt fra moderne kunst og fantastiske sandskulpturer til håndlavede smykker.

Ipanema ligger i gåafstand fra Copacabana, og er placeret i byens mest velhavende kvarter. Det eneste der adskiller de to store strande er Arpoador klippen, som har en smuk udsigt over Ipanema’s kyst. Ipanema er et godt valgt til dig der søger en lidt roligere atmosfære, idet stranden er mindre overrendt. Det er et must at se solnedgangen ved Ipanema!

Desuden kan man også besøge den mere familievenlige strand Praia de Leblon, som ligger for enden af Ipanema.

Praia Vermelha også kendt som den røde strand, er blandt de mest idylliske strande i Rio. Stranden ligger godt skjult for foden af Sugarloaf, hvor man desuden kan nyde den flotte udsigt af bjerget.

Værd at opleve i Rio de Janerio

Byen byder nu også på andet end strand og afslapning. Rio er også en by for dig der gerne vil udforske historien – alt fra det top moderne centrum til gamle historiske bygninger fra byens opdagelse.

Lapa kvarteret er et absolut must at besøge når man er i byen. Det er byens mest boheme kvarter, hvor du bl.a. kan se den verdensberømte Lapatrappe som er udsmykket af den chilenske kunstner Jorge Selaron.

I Rio kan du også besøge et af verdens syv vidundere, nemlig Cristo Redentor, eller på dansk kristusstatuen på Corcovado. Statuen er 38 meter høj og har årligt mere end 4 millioner besøgende. Når du skal ud til statuen, så sørg for at gøre det tidligere på dagen for at undgå den timelange kø.

Pão de Açúcar også kendt som Sugarloaf er det berømte bjerg for enden af de smukke strande. Herfra har du mulighed for at se et af de smukkeste udsigter over Rio. Det er især anbefalelsesværdigt at tage turen inden solnedgangen så man også kan se byen by night! Rejser du til Rio de Janeiro er det et must at besøge statuen.

Hvis du gerne vil have lidt historie med, er det en rigtig god idé at tage en ”Rio Free Walking Tour”. Denne gruppe af guides giver dig en 3 timers gratis guided tur i byens historiske centrum hvor man bl.a. ser Teatro Muncipal, Cinelândia, Arcos de Lapa og en masse smukke kirker. Husk blot at give drikkepenge til denne super service som de unge guides tilbyder. God fornøjelse med din ferie i Rio.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.