Dubai

Storbyferie til Dubai

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Dubai - en helt vanvittig by

Dubai - Mellemøstens metropol

Bedøm rejsemål
4,7
(3 bedømmelser)

Nyd strandlivet om dagen, se solnedgangen fra verdens højeste bygning Burj Khalifa og spis din middag, imens du bliver underholdt af et gigantisk vandshow ved Dubai Fountain. Besøg den kunstige palmeø Palm Jumeirah, sejl med vandtaxa på Dubai Creek eller hvad med, at stå på indendørs ski i shopping centret Mall of the Emirates. Mulighederne er uendelige i denne fascinerende by, som kun venter på dit besøg.

Oplevelser i Dubai

Burj Khalifa – Få et sus i maven når elevatoren tager dig op i den mere end 800 meter højde bygning. Få en svimlende udsigten over byen fra den imponerende platformen på 124. etage. Nede på jorden igen, kan du opleve et fascinerende vandshow, med vandstråler op i 150 meters højde tilsat lys og musik.

Burj Al Arab – Oplev denne imponerende bygning, som også kaldes sejlet. Bliv imponeret over smuk arkitektur som dette 7-stjernet hotel er. Det er indvendig prydet med masser af guld. En reservation i en af restauranter giver dig adgang til denne unikke oplevelse og en fascinerende udsigt til de menneskabte øer ”The World”.

Madinat Jumeirah – Dette enorme luksuriøse ressort er designet til, at ligne en traditionel arabisk by. Oplev byen i byen med masser af butikker, tag en bådtur rundt i kanalerne eller spis middag på en af de utallige restauranter.

Jumeirah Mosque – Få indsigt i islam og oplev denne smukke moské. Tag passende påklædning på og få en rundvisning. Lær om islams 5 søjler i denne moské, som også kan besøges af ikke muslimer. Bygningen der imponerer om dagen og er ekstra smuk når den er oplyst om aften.

Dubai Marina – Tag til den sydligste del af Dubai og oplev den populære Dubai Marina. Slentre en tur på Marina Walk, nyd synet af de mange kæmpe yachter og den imponerende skyline. Spis en frokost i en af de utallige restauranter eller shop igennem i Dubai Marina Mall.

Bur Dubai – Tag til den gamle del af Dubai. Oplev stemningen, de små butikker og lokal befolkningen. Bliv imponeret over det gamle fort Al Fahidi Fort, der også huser Dubai Museum. Besøg museet og få indblik i emiraternes historie, eller få indblik i Dubais smukke kulturarv ved at besøge Bastakiya. Se de smukke renoverede bygninger, se de specielle arabiske vindtårne eller gå på møntmuseum. Afslut dit besøg på den hyggelige cafe med den smukke gårdhave.

Deira – Besøg området hvor kontrasterne mellem nyt og gammelt er mest slående. Tag en tur med vandtaxa på Duabi Creek i dette handels område, oplev både med varer fra hele verden eller nyd alt den nye arkitektur som spejler sig i vandet. Gå på museum og oplev Dubais første skole Al-Ahmadiya School eller shop i guld eller krydderi basen.

Ørkentur – Oplev stilheden, skønhed og den store kontrast til Dubais hektiske liv og tag en tur ud i ørken. Tag en rutsjebanetur i klitterne, rid på en kamel eller du kan besøge en beduinlejr og fornemme hvordan livet leves i ørkenem.

Oplevelser for børn

Tag ud på palmeøen Palm Jumeirah og besøg Atlantis The Palm. Find dit indre legebarn frem i vandparken Aquaventure. Prøv vilde rutsjebaner, bliv imponeret over de mange akvarier med smukke fisk eller udlev drømmen og svøm med delfiner i Dolphin Bay.

Vandlandet Wild Wadi ved Jumeirah Bech Hotel vil fornøje hele familien. I forlystelsesparken Stargate med rummet som tema, vil børnene får oplevelser som 3D film, køre gokart og rutsjebaner.

Shopping

Shop dig træt i shoppingscentrer så store som små landsbyer. Besøg det enorme center Mall of the Emirates, find din favorit butik eller lad børnene prøve en tur på ski i det indendørs Ski Dubai.

Oplev verdens største shoppingscenter Dubai Mall, kig på butikkerne, tag en tur på den indendørs skøjtebane. Oplev det enorme akvarium og gå gennem den kæmpe glastunnel, imens hajerne svømmer helt tæt forbi.

Tag med den arabiske eventyrer Ibn Battitas i shoppingscentret Ibn Battuta Mall. Oplev de seks forskellige områder, smukt dekoreret med hvert deres land. Se den smukke kunstige himmel og kombiner shopping med oplevelser.

Oplev den arabiske stemning, lokal befolkning og mangfoldigheden i Bur Dubai Souk. Køb her dit tørklæde, bluse, sko eller souvenirs. Køb dig fattig i guld i Deira Gold Souk og nyd duftene eller de smukke farver fra alle krydderierne i Deira Spice Souk.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.