COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Bangkok

Storbyferie til Bangkok

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Bangkok - oplevelser på hvert gadehjørne

Bangkok er en fantastisk og fascinerende by, men den er også stor og kan virke overvældende. Sørg for at sætte tempoet ned. Slap af i nogle af de fredfyldte templer og du vil blive belønnet med at hav af gode oplevelser. Shop på små gademarkeder eller i store shoppingcentre, nyd udsigten til Bangkok fra floden, nyd den skønne thaillandske mad, og du er på vej mod en fantastisk ferie i Bangkok.

Oplevelser og ferie i Bangkok

Bedøm rejsemål
3,7
(3 bedømmelser)


1. Grand Palace – Det gyldne, kongelige palads med et utal af overdådigt dekorerede templer og huse er den absolutte nummer 1 på listen over seværdigheder i Bangkok. Det er også her, du finder den smukke Smaragd-buddha.

2. Wat Pho – Det buddhistiske tempel med den største samling af buddhaer i Thailand. Her kan du blandt andet se Den Liggende Buddha, som er 46 meter lang og 15 meter høj. Og så er Wat Pho et glimrende sted at få sig en god massage.

3. Chao Praya – Bangkoks livsgivende flod, der også fungerer som en af byens hovedfærdselsårer  med sine mange små, lokale færger, der hurtigt kan fragte dig rundt i byen.

4. China Town – Bangkoks China Town er lidt af en oplevelse. I China Town er finder du et enormt marked med alverdens typer af varer beliggende side om side med gyldne, kinesiske templer og små urteapoteker, der med den gamle, kinesiske medicin kan hjælpe på alverdens lidelser. Og nede ad China Towns små, mørke sidegader ligger der madboder, hvor maden er virkelig god. I Bangkoks China Town skal du aldrig dømme noget på dets udseende.

Bangkoks byliv
Bangkok har et fantastisk byliv. Byen er levende, varmt og støjende, men den er samtidig fyldt med smukke templer, blomster og storsmilende mennesker. Bangkok er en by, som man lige skal ind på livet af, men når du først er kommet det, vil du simpelthen elske at besøge byen igen og igen.

Der er så mange attraktioner og oplevelser i vente for dig i Bangkok, så det kan være svært at vælge noget frem for noget andet.

Hvis du godt kan lide markeder, så tag på markedsbesøg. I Bangkok er der både små, lokale madmarkeder og store markeder, som for eksempel Chatuchak, hvor du kan købe alverdens ting og sager.
En anden slags markedsoplevelse får du ved at tage på en organiseret tur til et af Thailands flydende markeder fra Bangkok. De flydende markeder er en gammel tradition i landet, og det er en meget fin oplevelse, der vil glæde både store og små. Du bliver sejlet rundt blandt de forskellige boder i en lille båd, og hvis der er noget, du gerne vil kigge nærmere på, så sejler I lige derhen. 

I Bangkoks Khao San Road-område står den altid på afslapning, hygge og fest. Det er her, at backpackere fra hele verden mødes, og selvom du ikke selv rejser med rygsæk eller bor på de billige hoteller, der ligger her, så er Khao San Road-området et glimrende sted at tage hen for at spise lækker gademad, hygge over et par billige øl eller en skøn isdessert og bare nyde livet.

Den mere moderne del af Bangkok byder på overdådige skyskrabere og store shoppingcentre med biografer, og i Siam Paragon er der faktisk et spændende oceanarium i underetagen. I det moderne Bangkok finder du også delikate restauranter, fine natklubber og glimrende muligheder for shopping.

Bangkoks kulturliv
Bangkok er et overflødighedshorn af kulturelle oplevelser. Så hvis du er en fan af museer, er der gode oplevelser i vente for dig i Bangkok.
Byen er hjemsted for både fine kunstmuseer, historiske museer og museer, hvor du kan høre om lokale forhold og om særligt betydningsfulde mennesker, som for eksempel ved det meget smukke Jim Thompsons Hus.

Du vil også kunne finde nogle særprægede museer i Bangkok, sådan som et museum med en samling af et hav af forskellige, smukke skaller. Desuden er her blandt andet et Bank of Thailand-museum, et legetøjsmuseum ved navn Batcat Toy Museum, et museum med udstillinger af forskellige afstraffelsesmetoder til forbrydere samt mange andre museer. 

Overalt i byen kan du besøge de dejligt fredfyldte buddhistiske templer. Hver morgen kan du se udøvere af Tai Chi i den store Lumpini Park; hvis du har lyst, er du meget velkommen til at deltage.

Af Bangkoks mere hårdtslående attraktioner kan nævnes den thailandske nationalsport, thaiboksning. Det kan godt være noget overvældende at overvære de hårde kampe, hvor det er tilladt for udøverne at slå og sparke med både hænder, arme, ben, knæ og fødder, men det er alligevel let at blive opslugt af stemningen, når først kampen er i gang.

Bangkok er i det hele taget et dejligt sted at være, hvis du er lidt af en kulturelsker.

Tag ind og se thailandske dansere optræde. Du kan også tage til forskellige koncerter eller opleve teater på byens lokale scener.

Det thailandske køkken
Noget af det bedste ved at rejse i Thailand er al den fantastiske mad, som det thailandske køkken byder på – og der er noget for enhver smag, uanset om du er til krydret og stærk mad eller hvis du foretrækker den mildere udgave.

Når du bestiller mad på en restaurant i Thailand, kan du være sikker på, at din tallerken bliver pyntet med blomster, som kokken sirligt har udskåret af gulerødder, agurker eller andre grøntsager. På den måde er det thailandske køkken et billede på hele nationen – æstetik, skønhed og sanselighed er noget, der bliver gået meget op i, og det ser fantastisk ud med den smukke grøntsagskunst sammen med din mad.

Selvom du er vandt til at spise dine måltider på restauranter, så må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af den lokale mad, som bliver solgt fra små vogne rundt om i byen. Maden er altid gennemsteg hos gademadssælgerne, og den er utroligt lækker – og billig. Prøv en Pad Thai med stegte nudler, æg, grøntsager og kylling eller tofu, det er virkelig god mad. Køb gerne en friskpresset juice til, eller køb en lille portion klister-ris med papaya eller mango som dessert.

Thailandsk mad er ligesom Bangkok – ganske enkelt forrygende.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.