COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sporaderne

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 561,- Fra 1.052,- Fra 1.230,-
Charter (fly+hotel) Fra 3.195,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sporaderne kan besøges året rundt. Klimaet er dejlig varmt fra april til november. Om vinteren er det køligere, men til gengæld bliver man fri for de mange turister, der invaderer øerne om sommeren.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 på Sporaderne.

Kultur og underholdning

Sporadernes seværdigheder består hovedsageligt i de dejlige strande, det smukke grønne landskab og mulighederne for at dyrke vandsport. Skiathos er den rette ø, hvis man søger et heftigt natteliv. Øen sover aldrig, og der er masser af feststeder at vælge imellem.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode muligheder for at få et hotel, men man skal booke i god tid, for øerne er efterhånden blevet meget populære. Det er rimelig dyrt at bo på hoteller og pensioner, som der også er nogen af, men øerne byder også på muligheder for at campere. Bestil hotel i Sporaderne her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan godt få en taxi på øerne, men kun i hovedbyer og havne. Der er få taxier, så det er sjældent, man bare kan praje en.

Alternativ transport

Der kører kun få lokale busser Sporaderne. Til gengæld går der færger til og fra øerne hyppigt. Mange vælger at leje en scooter eller en motorcykel for at komme rundt.

Specielle forhold

Top
Vil man have fred og ro, skal man holde sig væk fra Skiathos. I turistsæsonen er øen overrendt af unge feststemte mennesker, og der bliver aldrig stille.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.