COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sousse

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.984,- Fra 2.984,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Sousse
Indbyggere
250.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), der den 11.00 i Sousse. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 12.00 i Sousse.

Bedste rejsetid

Top
Sousse kan besøges hele året. Sommeren er umådelig hed og indbyder kun til jagten på en mørkere hudfarve. Om sommeren er priserne i top, fyldt med turister og en del hoteller er overfyldte. Forår og efterår er ideel med færre gæster og behageligere temperaturer. Vinteren er ligeledes godt, vandet 15 grader og luften 19.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Bonaparte Karaoke Pub er et livligt sted speciel om lørdagen. De største diskoteker er Maracana og Samara King. Casino Caraibe er åbent mellem 12.00 og 05.00, husk pas (over 18), der er dog ingen dresscode. Spørg lokale om ægte tunesisk natteliv med mavedans og høj musik.

Overnatning / Hotel

Top
De billigste hoteller er i medinaen med Hotel de Paris som favoritten. Luksushoteller ligger i strandkanten og så langt øjet rækker. Hvis du ikke er en del af en gruppetur (altså på egen hånd) bør de undgås, hvis du ikke holder af at dyrke horder af turister. De fleste luksushoteller er booked hele sommeren. Det største er det 5-stjernede Hotel Orient Palace med tre swimmingpools, tennis, fitness, disko og ægte international stemning. Bestil hotel i Sousse her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er rigeligt med taxier, og det er den letteste måde at komme rundt på. Taxier er billige.

Alternativ transport

Der er lokale busser rundt i Sousse by. Ligeledes er der busser til de fleste større byer i Tunesien. Der er taxier til lufthavnen, der ligger 12 kilometer fra byen. Der er et minitog, der kører op og ned ad hovedgaden.

Specielle forhold

Top
Kan du ikke klare synet af turister og vil opleve noget mere lokalt tunesisk, skal du på det kraftigste holde dig fra Sousse. Skal du have farve og ønsker at være i omgivelser, der minder om den vestlige verden på en varm dag, er dette stedet.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.