COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Shanghai

- Vælg område -

Fakta

Top
Lokalt navn
Shanghai
Indbyggere
14.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Shanghai.

Bedste rejsetid

Top
Det bedste tidspunkt at besøge Shanghai på er i foråret og efteråret. Om vinteren er temperaturen ofte et godt stykke under frysepunktet, og om sommeren er det meget varmt og fugtigt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Shanghai er byen der aldrig sover, og nattelivet sprudler som aldrig før. Når man er i Shanghai, bør man gå ind og se et af de fantastiske akrobatshows. Der afholdes flere festivaler i byen året rundt. Blandt andet kan nævnes Shanghai Music Festival i maj og Shanghai Beer Festival i juli. Det kinesiske nytår fejres som regel i februar med pomp og pragt.

Overnatning / Hotel

Top
Generelt er det dyrere at bo i Shanghai end i resten af Kina. Byens hyggeligste hoteller finder man i byens centrum. De gamle hoteller er blevet renoveret og er i dag i god stand. Ved lufthavnen finder man byens største og dyreste luksushoteller. Bestil hotel i Shanghai her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier kan prajes på gaden og er meget billige i forhold til i vesten. Prisen per kilometer kan aflæses i vinduet, og alle taxier kører efter taxameter.

Alternativ transport

Undergrundsbanen Undergrundsbanen er planlagt til at blive den primærer transportåre i Shanghai, men endnu er kun en linie færdigbygget og i brug. Bybusser Bybussernes net er finmasket, men det kræver enten kendskab til kinesisk eller et specialkort at finde rundt i rutenettet, da alle destinationer er skrevet på kinesisk.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.