COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Seoul

- Vælg område -
- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.725,- Fra 4.742,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Seoul
Indbyggere
10.229.262 (1995)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 i Seoul. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 i Seoul.

Bedste rejsetid

Top
Seoul kan med fornøjelse besøges året rundt, men det bedste tidspunkt er fra september til november og igen fra april til maj, her er der som regel solskin fra en blå himmel.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I marts og september er der Sokchonje festival, her samles folk og hører traditionelt musik og ser farvestrålende parader. Buddhas fødselsdag bliver fejret over hele landet sidst i april eller først i maj. En af de vigtigste festivaler, der også bliver fejret i hele landet, er Harvest Moon Festival, der ligger først i september.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange gode overnatningsmuligheder i Seoul. Der er alt fra luksuriøse, dyre hoteller til mindre, billige vandrehjem i byen. Bestil hotel i Seoul her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Seoul. Det letteste er at hyre dem på gaden, de kan dog også bestilles over telefonen, men det koster ekstra.

Alternativ transport

Der kører lokale busser i Seoul, og samtidig er der en utrolig god undergrundsbane, der dækker det meste af byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.