COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Schleswig-Holstein

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 428,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.725,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Schleswig-Holstein
Indbyggere
2.781.657

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Schleswig-Holstein kan være isende kold om vinteren. Derfor er det bedst at rejse om sommeren, så man kan få fuldt udbytte af de mange strande langs den nordfrisiske kyst.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Schleswig-Holstein

Kultur og underholdning

Slesvig-Holsten har mange velegnede områder til cykelferie. Eksempelvis kan man kombinere cykel- og færgeture på De Nordfrisiske Øer. Derudover er der selvfølgelig musik, mad og øl-festivaler i de større byer.

Overnatning / Hotel

Top
I Slesvig-Holsten er der mange hoteller, gæstehuse og vandrerhjem. Desuden er det også muligt at bo på campingplads, pensionater og private værelser. Turistkontorerne i de enkelte byer formidler gerne kontakten. Bestil hotel i Schleswig-Holstein her

Lokal transport

Top

Taxi

I de slesvig-holstenske byer er det let at få en taxi, men skal man rejse rundt i de tyndt befolkede områder, er det nok en god idé at benytte sig af anden transport.

Alternativ transport

Deutsche Bahn dækker stort set hele Slesvig-Holsten med busser og tog. Derudover er der mange færgeforbindelser mellem kystbyerne og til omgrænsende lande.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.