COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Santo Domingo

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.383,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 7.238,- Fra 9.964,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Santo Domingo
Indbyggere
1.858.992
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Santo Domingo.

Bedste rejsetid

Top
Ved juletid kommer der mange mennesker til Santo Domingo, men generelt er byen godt befolket hele året. Klimaet er tropisk og aldrig koldt, så der er altid rart i Santo Domingo.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Nattelivet i Santo Domingo er velegnet for natteravne med sine mange diskoteker, natklubber og spillesteder. Der er cabaret-shows, salsa- og merenguebarer og generelt godt gang i den. Der er flere teatre i byen, og der holdes koncerter i alle stilarter rundt om i byen.

Overnatning / Hotel

Top
Santo Domingo er spækket med hoteller, der ligger i alle priskategorier. Der er masser af helt billige hoteller, men disse kan også være i en forfærdelig stand, og de af dem, der ligger i luderkvarteret, kan risikere at blive lejet ud på timebasis. Der er mulighed for at leje lejligheder for både kortere og længere tid. Bestil hotel i Santo Domingo her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er almindelige taxiselskaber og motorcykeltaxier i byen. Vælger man et privat taxiselskab, er det vigtigt at forhandle om prisen på forhånd. Priserne stiger ved juletid.

Alternativ transport

Der kører bybusser og minibuseer i hovedstaden sammen med cirka 7000 deletaxier, som er kollektiv taxikørsel.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.