COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til San Jose

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
San José
Indbyggere
250.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i San José.

Bedste rejsetid

Top
San José har generelt et dejligt klima. Men man skal være opmærksom på, at Costa Rica har regntid fra slutningen af april til slutningen af december. I påsken og i ugen mellem jul og nytår lukker byen næsten ned. Man kan godt opleve teater og musik i San José, men det vrimler ikke med tilbud.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
San José har et stort udbud af spændende museer. Desuden har byen et imponerende teater, Teatro Nacional, hvor man kan se teater, opera, ballet og høre koncerter med det nationale symfoni orkester. Overnatning

Overnatning / Hotel

Top
Der er et hav af overnatningsmuligheder i San José. Man finder alt lige fra de billigste pensioner til store luksushoteller, som der ellers kun er få af i landet. Bestil hotel i San Jose her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i San José, og det er som regel en billig fornøjelse. Chaufførerne kører dog Ikke altid efter taxameteret.

Alternativ transport

Busser er det mest brugte transportmiddel i San José, hvor der går mange lokale af slagsen. Der er også forbindelser fra San José til resten af Costa Rica.

Specielle forhold

Top
Fodbold er nationalsporten i Costa Rica, og i San José kan man som regel få billetter til kampe på Saprissa Stadion eller Det Nationale Stadion. Kampene spilles hver søndag morgen fra maj til oktober. Pas i øvrigt på trafikken i San José, der køres temmelig vildt, så man skal se sig godt for inden man går over gaden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.