Rejseguide til Salzburg

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 944,- Fra 1.617,- -
Charter (fly+hotel) Fra 745,- Fra 885,- Fra 3.115,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Salzburg
Indbyggere
144.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Salzburg.

Bedste rejsetid

Top
Som i det øvrige Østrig er klimaet mildt, og Salzburg kan besøges hele året. Man skal dog være opmærksom på, at der i juli og august er mange turister i byen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I juli og august afholdes de berømte festspil i Salzburg. Her kan man opleve gadeteater, koncerter, optog, teater og kabaretter. De storslåede slotskoncerter er en oplevelse for livet ligesom opførslen af Jedermann foran slotskirken i juli måned. I efteråret afholdes flere store markedsfester i Salzburg.

Overnatning / Hotel

Top
Salzburg har et bredt udbud af hoteller i alle prisklasser. Yderligere er der en del Gasthofs i byen, hvor der også er flere campingpladser lidt uden for byen. Foretrækker man billigere indkvartering findes der to vandrerhjem i byen. Rejser man til Salzburg i juli og august er det en god ide at reservere værelser i god tid. Bestil hotel i Salzburg her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i Salzburg. De fleste kører med taxameter og kan hyres på gaden.

Alternativ transport

Skal man op til Hohensalzburg, kan man tage tandhjulsbanen, der i sommerhalvåret afgår hver halve time.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK