Seværdigheder Salzburg

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.249,- Fra 1.164,- Fra 2.497,-
Charter (fly+hotel) Fra 845,- Fra 805,- Fra 2.765,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Salzburg

Domkirken i Salzburg (Salzburg)
Det var Ærkebiskop Wolf Dietrich, der stod bag byggeriet af domkirken og de tre omkringliggende pladser. I kirkens forhal findes indgangen til Domkirkemuseet, hvor man kan se en imponerende samling af kirkekunst. Domkirken stod færdigbygget i 1628.
Ferdinand den andens mausoleum i Graz (Salzburg)
Kejser Ferdinand den andens mausoleum ligger ved siden af byens domkirke. Bygningen består af to kapeller og en kuppel og blev opført af Pietro de Pomis (det ydre) og J.B. Fischer von Erlach (det indre). Kejserns mor, Maria af Bayerns sakrofag ses i midten af mausoleet.
Hohensalzburg Fæstningen i Salzburg (Salzburg)
Hohensalzburg er en fæstning, der ligger 119 meter over byen. Opførslen blev påbegyndt for knap 1000 år siden, men dens nuværende areal på 30.000 m2 fik den først i 1500-tallet. De regerende ærkebiskopper boede på borgen, der som følge deraf er prægtigt og imponerende indrettet.
Mozarts Hus i Salzburg (Salzburg)
Mozarts hus i Salzburg kan ses i den hyggelige gågade Getreidegasse. Her kom Mozart til verden den 27. januar 1756, og her levede han de første år af sit liv. Huset er i dag omdannet til museum, hvor en del af Mozarts musikinstrumenter og første værker er udstillet.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Innsbruck
• Salzburg
• Wien
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.