Rejseguide til Saimaa området

Fakta

Top
Lokalt navn
Saaima

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Finland opleves bedst i de varme sommermåneder frem til september, og således gælder det også, hvis man agter sig til Saaima-området. Besøger man området i juli måned, kan det kun anbefales at tage del i den storslåede operafestival i Savonlinna.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 ved Saaima.

Kultur og underholdning

Besøger man Saimaa om sommeren, kan det kun anbefales at tage del i Savonlinnas legendariske operafestival, der finder sted hvert år i juli måned. I flere af områdets byer varmer man op til festivalen i ugerne inden, og den egentlige fest tiltrækker både turister og lokale i hobetal.

Overnatning / Hotel

Top
Saimaa-området kan som ethvert andet turistområde prale af sine gode muligheder for overnatning. Områdets byer og omegn byder på både hoteller, vandrehjem og campingpladser. Også ved Saimaa skal man huske på allemandsretten, der blandt andet giver lov til at slå telt op overalt i Finland, så længe man ikke generer mennesker og natur. Bestil hotel i Saimaa området her

Lokal transport

Top
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.