Rejseguide til Rodrigues Island

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.955,- Fra 4.528,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Rodrigus Island
Indbyggere
35.192 (1997)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Rodriges Island kan besøges hele året. Klimaet på øen er knap så fugtigt som på Mauritius. Dog skal man være opmærksom på, at der på grund af beliggenheden er en større risko for cykloner end på Mauritius.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 14.00 på Rodriges Island. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 15.00 på Rodriges Island.

Kultur og underholdning

Der er smukke koralrev med farvestrålende fisk rundt om øen, hvor det er utrolig smukt at dykke. Langs de hvide sandstrande kan man dyrke alle former for vandsport.

Overnatning / Hotel

Top
På Rodrigues Island er der stort set de samme overnatningsmuligheder som på Mauritius. Prisniveauet er det samme, men man skal ikke forvente at finde hostels på øen. Bestil hotel i Rodrigues Island her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i byerne. Som på Mauritius kan de kendes på de hvide nummerplader. Det er ikke alle, der har taxameter, så man skal aftale prisen i forvejen.

Specielle forhold

Top
Man må minimum være 5 dage og maksimum 30 dage på Rodrigues Island
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.