COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Rocky Mountains

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 4.063,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Rocky Mountains området kan besøges året rundt. Om sommeren strømmer folk til for at trekke, klatre og vandre i bjergene, mens vinteren tilbyder nogle af landets bedste skisportsmuligheder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i regionen.

Kultur og underholdning

Colorado er klart den stat i området, hvor der er flest festivaler og shows. Der er blandt andet National Western Stock Show and Rodeo i januar, i februar er er Buffalo Bill's Birthday Celebration, og i marts er der St. Patrick's Day Parade. I september er der Festival of Mountain and Plain, i oktober er der Denver International Film Festival og Great American Beer Festival, mens der i november er Rocky Mountain Book Festival.

Overnatning / Hotel

Top
I byerne finder man alle former for overnatning. Man finder gode hoteller, moteller, vandrehjem/hostels, B&B og gæstehuse. Der findes også en del campingpladser i området, specielt i forbindelse med naturparkerne. Bestil hotel i Rocky Mountains her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer i området. De er nemme at hyre på gaden, og de kører alle med taxameter.

Alternativ transport

Der kører busser og tog mellem de fleste byer i området. På grund af bjergene kan det dog være en fordel af flyve mellem de større byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.