COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Riga

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.803,- Fra 1.515,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.105,- Fra 1.055,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Riga

Frihedsmonument (Riga)
Det nationale samlingspunkt Rigas og hele Letlands frihedsmonument blev rejst tilbage i 1935 og fik forbavsende nok lov til at stå under det kommunistiske herredømme i landet. Frihedsmonumentet fungerede som nationalt samlingspunkt under kommunismen, selvom man kunne få store problemer, hvis man var for åbenlys og eksempelvis lagde blomster på stedet. Ikke desto mindre var det her, at demonstrationerne mod det kommunistiske regime for alvor tog fat i slutningen af 1980'erne.
Rigas katedral (Riga)
Rigas russisk-ortodokse katedral, Krievu pareizticigo katedrale, er et monumentalt bygningsværk over kristendommen. Kirken er karakteristisk med sine fem kupler, der under kommunismen blev indrettet til planetarium. Katedralen tjener dog i dag igen sit hovedformål som Guds hus og er ganske imponerende.
Rigas krudttårn (Riga)
Rigas gamle 26 meter høje krudttårn har foruden krudtlager fungeret som fangekælder og torturkammer. Tårnet har igennem tiden været udsat for bombardementer fra både svenskere og russere, men er altid blevet rejst igen. Tårnet bærer dog vidnesbyrd om de urolige begivenheder, i det store kanonkugler flere steder sidder kilet ind i bygningsværkets tykke mure.

Område og byseværdigheder

By: 
• Jurmala by
• Riga
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.