Rejser til Zimbabwe

Rejser til Zimbabwe

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Zimbabwe kombinerer det bedste og det værste af Afrika. Landet har en af de mest frodige dyrebestande i Afrika, naturen er bjergtagende og skifter fra tyk skov over savanne til vandrige flodområder. Et af de mest fantastiske syn i verden kan ses her, når Victoria Falls sender kaskader af vand i et frit fald på over 100 meter ned i Zambezifloden. I skærende kontrast til den vilde naturs skønhed står en befolkning, hvoraf en fjerdedel lever under fattigdomsgrænsen , 40 procent er hiv-positive, næsten halvdelen af indbyggere er arbejdsløse, og i øjeblikket gør uroligheder og oprørsstyrker det farligt at være hvid i landet.
Bedøm rejsemål
4,6
(84 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Zimbabwe

Bulawayo

Zimbabwes næststørste by er ikke bare en spændende by med masser af museer og muligheder for at købe lokal kunst. Det er også udganspunktet for et besøg i området, der kan byde på forhistoriske hulemalerier, velholdte ruiner og nationalparker for de safarilystne.

Harare

The Sunshine City hører til i den sofistikerede ende af de afrikanske hovedstæder. Moderne bygninger huser det financielle centrum og en del shoppingcentre, men opvejes af de mange smukke grønne parker. Der er masser af museer og markeder at se på, og der er et spændende natteliv med masser af lokal musik.

Hwange

Den største nationalpark i Zimbabwe findes mod vest og bliver regnet for at være en af de mest interessante nationalparker i Afrika. Dyrekoncentrationen er så høj, at det er nødvendigt at jage for eksempel elefanterne, der bevæger sig i flokke på flere hundreder.

Mana Pools Nationalparken

I denne lidt mindre besøgt nationalpark i det nordlige Zimbabwe kan en vellykket safari lade turister se både flodheste, løver, zebraer og elefanter. Zambezifloden og de store vådområder gør stedet ideelt til bådsafari
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.