Vinrejser til Portugal

Vinrejser til Portugal

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at få mere indsigt i den spændende verden om vin, besøge vingårdene, se vinmarkerne og være med til prøvesmagningen? Så er vinrejser i Portugal det helt rigtige valg. På vinrejser kan man få et unikt indblik i hvordan vinen bliver til og hvilke processer der ligger bag den gode væske i glasset. Og selvfølgelig kan man både smage og købe det bedste fra de større og mindre vingårde i Portugal.

Vinrejser i Portugal byde på landets verdensberømte portvine, vinho verde og alle de regionale vingårdes top produktioner. Er man interesseret i og vil gerne lære mere om vin, vinsmagning og vinproduktion er vinrejser i Portugal ideelle.

I alle Portugals regioner bliver der produceret vin, så der er mange destinationer i vente på gode vinrejser. Landet er meget kendt for både portvin og vinho verde, men producerer også rød, hvid –og rosévin i topklasse.

På vinrejser i Portugal findes der mange gode overnatningsmuligheder i landets smukke byer, lige så vel som en del vingårde tilbyder overnatning med udsigt over de grønne vinmarker. På vingårdene er der mange hundredes års historie bag, hvilket giver uforglemmelige oplevelser til de besøgende.

Portugal rummer mange gode vindistrikter, som eksporterer til hele verden. Blandt de mest kendte er Algarve, Duoro og Porto som producerer portvine, Minho der producerer vinho verde og Ribatejo. Også på øerne Madeira og Azorerne produceres der god, lokal vin.

Rejser man i høstsæsonen tilbyder nogle vingårde deres gæster at tage del i produktionen med at trampe og plukke. Dette giver et unikt indblik i vinens produktion. På vinrejser i Portugal vil det være muligt selv at leje bil og dermed planlægge sin foretrukne rute i landet. Derudover arrangeres der busture rundt til forskellige vindistrikter.

Vil man udleve drømmen om den smukke, smagfulde og uforglemmelige tur i vinens verden, kan man allerede nu planlægge vinrejser i Portugal.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.