Ungdomsrejser til Spanien

Ungdomsrejser til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Fra hele verden drager unge rejsende til de spanske byer og kyster for at udleve drømmen at den perfekte ungdomsrejse. Landets lave prisniveau, store livsglæde, kultur, diskoteker, strande, og barer giver de optimale rammer til uforglemmelige ungdomsrejser under varme, sydlige himmelstrøg.

Hvad enten man vil feste på verdensberømte Ibiza, opleve de kulturelle rammer i Madrid og Barcelona eller nyde en kold drink under parasollen i kystbyerne, rummer Spanien alle muligheder. I de sydligste egne af Spanien er der varme temperaturer det mest af året.

Øverst på siden kan du søge blandt andre typer af rejsetilbud eller destinationer.

Beliggende i de sydligste egne af Europa er Spanien et godt valg for ungdomsrejser med sol, varme og kolde drinks. I de sydlige egne findes man solkystens mange berømte byer, blandt andet Malaga og Granada. Landet har også nogle fantastiske øer, heriblandt Ibiza, Menorca og Mallorca, hvor mange unge også vælger at rejse hen.

Hvis man vil rejse rundt i landet på sin ungdomsrejse kan man med fordel besøge en eller flere af de verdenskendte byer som Valencia, Bilbao, Sevilla og Allicante. Overalt i landet findes gode og prisvenlige hostels, samt mere luksuriøse ressorts og hoteller. I Spanien er det både nemt og billigt at rejse med rygsæk. Landets gode infrastruktur gør det nemt at komme med tog eller bus fra by til by.

Spaniens større byer som Madrid og Barcelona rummer uendelige muligheder for gode ungdomsrejser. Byerne bugner af kulturelle aktiviteter med museer, gallerier, butikker, tapasbarer og diskoteker. I Barcelona kan man kombinere den gode storbyferie med strandferien, da byen ligger ud til Middelhavets varme bølger. Begge storbyer er sikre at færdes.

Den fantastiske tapaskultur kombinerer Spaniens gode mad med drikkevarer til fornuftige priser. Et godt glas vin eller en god drink med tilhørende tapas koster i omegnen af 3-4 euro. Mange af de unge rejsende får på den måde billig aftensmad inden en god aften i byens natteliv.

Spanien sætter de perfekte rammer til solrige, sjove og uforglemmelige ungdomsrejser.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.