Trekking og vandring til Tyrkiet

Trekking og vandring til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at komme på en aktiv ferie, så er vandring og trekking i Tyrkiet et godt valg. På en vandreferie i Tyrkiet har du mulighed for at udfordre dig selv og nyde den smukke natur. Tag på trekking i de enorme Taurusbjerge, hvor du kan komme op i en højde på 3500 meter og nyde den fantastiske udsigt.

Ud over Taurusbjergene er der også rig mulighed for at tage på andre skønne vandreture, hvor du kan opleve Tyrkiets søer, skove, vandfald og andre eventyrlige landskaber. Lad drømmen blive til virkelighed. Planlæg din trekking og vandreferie til Tyrkiet nu.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

En af de fantastiske oplevelser ved at tage på trekking og vandring i Tyrkiet er, at du oplever et land på en anderledes måde. Det er et eventyr du drager ud på, du ved aldrig hvem eller hvad du kommer til at møde. Vandring i Tyrkiet er sjovt, fordi du oplever rigtig mange aspekter af landet, som du ikke ville gøre, hvis du tog på en badeferie. Ønsker du at kombinere din vandreferie med afslapning, byder Tyrkiet på lækre sandstrande, hvor du kan slappe af, nyde solen og havet.

Blandt de mest populære trekking og vandringssteder er Kappadokien, der med sit særprægede landskab er et fantastisk sted at besøge. Stedet er en ren eventyrverden, der består af huler, klippekirker og klostre, der minder om et månelandskab. Det er meget fascinerende og bestemt et besøg værd. Trekking i Taurusbjergene er også en stor oplevelse, her kan du følge nomadernes liv og møde en storslået natur bestående af smukke vandfald og et rigt dyreliv.

En rejse til Tyrkiet behøver ikke kun at handle om vandring og trekking. Vil du hellere opleve det smukke landskab fra oven, kan du tage en tur i en varmluftsballon, der giver den mest betagende udsigt over landet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.