Rejser til Sydkorea

Rejser til Sydkorea

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Sydkorea har et helt fantastisk landskab, en stor del af landet er dækket af bjergområder, der bliver afbrudt af brusende floder og vandløb. Andre dele byder på dejlig grønne områder, og lige meget hvor man rejser i landet, vil man se sydkoreanerne selv være ude og opleve naturen eller klatre i de imponerende bjerge.
Bedøm rejsemål
4,4
(46 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Sydkorea

Sortér rejser til Sydkorea efter tema

Sydkorea – Oplev asiatisk natur, historie og religion

Mere om Sydkorea

Sydkorea er et land, der er fyldt med mulige oplevelser. Her kan du se og opleve noget nyt hver dag. Den ene dag kan du side i den pulserende hovedstad Seoul og spise eksklusiv mad, imens du dagen efter befinder dig i et gammelt tempel på toppen af et bjerg. Du kan besøge de idylliske vulkanøer, lære mere om den grusomme historie eller tage del i de traditionelle te-ceremonier.

Storbyferie og interessant historie på rejser til Sydkorea
En ferie i Sydkorea bør uden tvivl indeholde et besøg til landets enorme hovedstad Seoul. Denne pulserende storby byder på massevis af oplevelser i sig selv. Du kan nyde udsigten fra en af de mange skyskrabere eller tage del i det livlige gadebillede på de spændende lokale markedspladser. Seoul er også fyldt med gamle smukke templer, hvor du kan få et indblik i munkenes hverdag.

Mange af de besøgende, der rejser til Sydkorea tager også på et besøg i det historiske grænseland mellem Nord- og Sydkorea. Her kan du lære mere om den barske historie, der har fundet sted mellem de to nationer. Du kan også krydse grænsen til verdens mest hemmelighedsfulde land igennem en af de gamle krigstunneler og vende sikkert tilbage samme dag.

Eventyrlige naturoplevelser på en ferie i Sydkorea
Der venter dig naturoplevelser ud over det sædvanlige i dette fascinerende land. Sydkoreas natur byder på lidt af det hele. Her kan du nyde de frodige skovklædte bjerge, sejle på de brusende floder eller slappe af på nogle af de lækre strande.

En favorit blandt lokale er at tage til Jeju, der også er kendt som ”Gudernes Ø”. Denne vulkanø minder om Hawaii med sin frodige natur og de store vulkankratere. Her er det bare fantasien, der sætter grænserne for dine eventyr.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.