Spa og wellness ophold til Island

Spa og wellness ophold til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Er du også livsnyder? På den spændende sagaø Island er det muligt at blive forkælet som aldrig før, og finde en rejse med fokus på spa og wellness. Mange kender måske allerede de smukke naturparker eller øens varme gejsere, som folk bader i stort set året rundt, men Island er meget mere, når I ønsker at slappe af og trække stikket ud med et wellness-ophold.

Massage, skønhedsbehandlinger eller blot afslapning i helsebringende vand - hvorfor ikke skabe ny energi i hverdagen med en weekend på Island? Geotermiske bade med gejserne som inspiration kan I blandt andet finde flere steder.

Island har en stor og skønhed, som indbyder til afslapning, og spa og wellness-ophold er da også en stigende trend på øen med det smukke nordlys. Den Blå Lagune med det varme gejservand er verdenskendt og en oplevelse, som I bare ikke må gå glip af.

At tage et afslappende bad mit i naturen hos Laugarvatn Fontana’s Open Air med geotermiske bade er også en mulighed, som mange rejsende benytter sig af. På stedet diskes der også op med delikatesser fra en lokal islandsk buffet med egnsretter. Et sted ved navn Hotel Geysir er også populært og anvendes på guidede ture med spa og wellness-ophold, ligesom Hotel Hiltons varme dampbad er in.

Mange benytter også muligheden for at tage en rolig ridetur på en islandsk pony hen mellem destinationerne på wellness-turene rundt på øen. Der er også forskellige former for massage at få, men generelt er selve attraktionen ud over øens natur og ro de geotermisk opvarmede anlæg, som der findes cirka 20 af på Island.

Bassinerne med mineralsk vand er på 37 til 44 grader, og der findes ofte saunaer, så der er ingen undskyld for at sige, at det er for koldt at tage på spa og wellness ophold på Island.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.