Solferie og badeferie til Italien

Solferie og badeferie til Italien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Når det kommer til solferie og badeferie i Europa, er Italien et perfekt rejsemål. Landet har det hele. Du kan opleve et godt klima, hyggelige landsbyer, spændende historie, interessante storbyer, idylliske øer og uendelige kyststrækninger, der er spækket med smukke sandstrande.

I Italien behøver du og din familie ikke at gå på kompromis, hvis i har forskellige ønsker, når det kommer til jeres ferie. Her er klimaet nemlig perfekt til sol, afslapning og badning, men hvis i også gerne vil opleve noget, er landet en guldklump fyldt med historie og idyl. Efter at have spist lækkert italiensk mad, slikket sol på stranden og nydt et koldt glas vin er det svært ikke at elske dette herlige land.

Italien er blandt andet kendt for sin gode mad, sin fantastiske vin, sine idylliske byer og bjerge og sin spændende historie, men det der virkelig lokker turister til er de billedskønne kyststrækninger.

I adskillige rejsemagasiner er Italiens kyststrækning blevet kåret som verdens smukkeste, og dette er ikke uden grund. Langs den dramatiske kyststrækning kan du støde på alt fra lodrette klipper og bjerge til små charmerende landsbyer og perfekte strande, som de ser ud på postkort. Netop dette gør Italien til det perfekte rejsemål for en solferie og badeferie.

Hvis du gerne vil opleve noget mere af Italien, når du er på solferie og badeferie, kan du let kombinere det med spændende historie. Hvis du er i den nordlige del, er du aldrig mere end en dagsudflugt borte fra både Venedig, Verona og Rom, der er blandt de mest besøgte perler i landet. I syd findes der også smukke strande og Italiens største ø Sicilien, hvor du kan nyde det gode klima, drikke god vin og besøge den berømte Vesuv vulkan. Italien danner altså rammerne for den perfekte ferie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.