Vigtig information om Coronavirus
Solferie og badeferie til Israel

Solferie og badeferie til Israel

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Med sin lange kyststrækning ud til det tempererede Middelhav, et fantastisk klima samt spændende byer, der byder på massevis af historie, er Israel det perfekte land til en god solferie og badeferie.

Med en afslappende ferie i Israel kan du nyde de smukke sandstrande, bade i Middelhavet og nyde frisk mad fra det lokale køkken. Israel er desuden et spændende land, der byder på historiske byer som Jerusalem, Betlehem og Nazareth. Mange tror, at Israel er et land i krig og krise, men efter en herlig ferie her, vil du opleve, at Israel er et land, der har en masse at tilbyde for besøgende.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Israel - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Israel er et lille land, men har utrolig meget at tilbyde. Når du først er ankommet, kan du uden problemer tage på opdagelse til de nogle af de mange seværdigheder, som landet huser.

Du kan følge de pilgrimme på en spændende rejse tilbage i tiden til Jerusalem, hvor du på en enkelt dag kan se nogle af de vigtigste religiøse tilfartssteder for både kristne, muslimer og jøder. Eller hvad med at krydse grænsen til Palæstina på et besøg i Betlehem, hvor du vil føle, at du er ankommet til et helt andet land.

Søger du afslapning på en solferie og badeferie i Israel, kan du vælge energiske Tel Aviv som din base, hvor lækre hoteller danner de luksuriøse rammer for den perfekte ferie ved Middelhavet.

Du kan endda kombinere din solferie og badeferie i Israel med et besøg til den verdensberømte ruinby Petra i Jordan, hvor du kan følge i Indiana Jones’ fodspor. Er du til natur har Israel smukke grønne bjerge i nord og Det Døde Hav i vest, hvor du kan flyde som en prop i vandet. Israel har det hele.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.