Rejser til Serbien

Rejser til Serbien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Bedøm rejsemål
4,9
(11 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Serbien

Serbien - på vej fremad

Mere om Serbien

Det serbiske landskab
Serbien har som de andre lande på Balkan et enestående landskab. Da landet strækker sig over et stort areal, så er det geografisk set opdelt i to områder. Den nordlige del af landet er meget flad med store landbrugsmarker, det er faktisk landets landbrugscentrum hvor man bl.a. dyrker majs og hvede og har hindbær –og blommeplantager.

Vælger du en ferie i Serbien, der går længere sydpå, vil du primært finde et bjerglandskab. Landet byder på nationalparker, naturreservater og ikke mindst smukke bjerglandskaber. Her kan du både finde dale, huler, stenbroer og ikke mindst smukke vandfald, floder og søer – en natur der simpelthen slår benene væk under dig. 

Landets mange klostre
Den største del af befolkningen i Serbien er ortodokse, hvorfor man i landet vil finde en lang række interessante kirker og katedraler. Landet er dog yderligere kendt for at være hjem til mere end 200 klostre, hvoraf mange stadig er aktive.

Klostrene er meget unikke i deres arkitektur hvilket gør dem særligt attraktive for besøgende og historie-interesserede. Det er især de klostre som er bygget i Middelalderen der er interessante at besøge da arkitekturen hos hver en er meget varieret. Disse klostre mener man er præget af romansk stil og det er disse klostre man forbinder med landets sjæl.

Beograd – hot, trendy og og på vej frem
Mange peger på Beograd, som den næste store hotte og trendy hovedstad, i Europa. Hvis du vælger rejser til Serbien, må du ikke gå glip af et besøg her.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.