COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Safari til Kenya

Safari til Kenya

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Ønsker man at komme på safari i ordets oprindelige betydning er Kenya det helt rigtige valg. Begrebet om safari stammer fra dette eventyrlige land, hvor alle de kendte dyrearter lever. I landets mange safariparker –og områder er der rig mulighed for at støde på De Store Fem: løver, elefanter, leoparder, vandbøfler og næsehorn.

Karen Blixen lovpriste Kenyas vilde og smukke natur og det med god grund. I de verdensberømte safariparker kan man også støde på tusindvis af trækfulgte, hyæner, geparder, flamingoer og giraffer. I safariområdet Masia Mara kan man fra juli til oktober se den enorme vandring af 1,5 million gnuer og en halv million zebraer. Drømmen om en safari bliver i Kenya til virkelighed. Du kan allerede nu begynde at glæde dig.

De mange organiserede safariekspeditioner i Kenya er af meget høj kvalitet. Når man tager på safari er man et sjældent vidne til naturens gang – man ved aldrig hvilke overvældende syn der venter fra dag til dag.

Kenyas variation i landskab og dyreliv er helt speciel på grund af landet særlige beliggenhed. Med meget store højdeforskelle i landskabet findes der optimale betingelser for et mangfoldigt dyreliv i luften og på jorden. Derudover giver det i Kenya lange, solrige dage med varme og behagelige temperaturer.

I Kenya findes der ikke kun én type safari. Med så mange safariområder –og parker kan man opleve det vilde dyreliv i hele sin mangfoldighed. I Samburus halvørken kan man se de enorme mængder trækfugles fantastiske formationer og i Amboseli kan man betragte fuglene ved de mange søer og med Kilimanjaro i baggrunden.

Mount Kenya National Park ligger ved foden af landets højeste bjerg på 5199 meter. Fra deres Mountain Lodge kan man betragte fuglelivet, samt nyde synet af elefanter, bøfler og antiloper der drikker af den nærliggende sø.

Kenya er det helt rigtige land at tage på safari.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.