Rundrejser til Vietnam

Rundrejser til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i Vietnam er den mest populære måde at opleve dette fascinerende og smukke land. Hvad enten det foregår på motorcykel, i bil eller med bus og tog, er rundrejser i Vietnam den ægte følelse af at være på eventyr langs landevejen.

På rundrejser i Vietnam er man aldrig sikker på hvad dagen bringer. Hver dag venter nye overvældende oplevelser, steder, natursyn, attraktioner, kultur og mennesker. Vietnam er et land med storbyer, landsbyer, strandbyer, ældgamle templer, vild natur og krystalklart vand. Det er kun på rundrejser man formår at indfange alle de storslåede oplevelser, som dette farverige land har at tilbyde.

Vietnam er beliggende i det sydøstlige Asien og har mange kilometers kyststrækning ud til Det Sydkinesiske Hav. Langs kystlinjen finder man Vietnams kridhvide sandstrande, som bestemt er et besøg værd. Mange rejsende afslutter deres rundrejser med afslapning og forkælelse i en af landets kystbyer.

I den pulserende hovedstad Hanoi finder man verdensklasse-museer, attraktioner, shopping og lokal kultur. I Hanoi finder man både luksuriøse hoteller og prisvenlige hostels til de unge rejsende. Hanoi er en dynamisk og hektisk hovedstad pakket med restauranter, butikker, barer, caféer, motorcykler og mennesker.

Som noget enestående har Vietnams land været beboet helt tilbage til den ældste stenalder, hvilket tusindårige gamle udgravninger i Thanh Hoa provinsen beviser. På rundrejser i Vietnam kan man være heldig at besøge alle de fem steder, som er at finde på UNESCOS liste over verdensarven.

I det nordlige Vietnam ligger eksempelvis Ha Long-bugten, hvor den vilde og smukke natur imponerer de besøgende. I Phong Nha-Ke Bang National Park kan man desuden opdage nogle af verdens mest spektakulære grottesystemer.

At opleve Vietnam på rundrejser er også at opleve landets mennesker, som verden over er kendt for deres venlighed og gæstfrihed.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.