Rundrejser til Sverige

Rundrejser til Sverige

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at opleve vores naboland på en lidt anderledes måde, så tag på en rundrejse i Sverige. En rundrejse er utrolig interessant, fordi man ser et lands indbyggere, kultur og områder fra et helt nyt perspektiv.

Sverige er et spændende land, hvor der er oplevelser til både store og små. Du kan opleve den billedskønne svenske Skærgård, eventyrparken Astrid Lindgrens Verden og midnatssolen i Lappland . På en rundrejse vil du også have muligheden for at se Sveriges historiske hovedstad Stockholm, som absolut er et besøg værd. Lad drømmen blive til virkelighed. Planlæg din rundrejse til Sverige nu.

En af de fantastiske oplevelser ved at tage på rundrejse i Sverige, er at du oplever rigtig meget og får unikke og begivenhedsrige minder med hjem i bagagen. Sverige byder på et væld af smukke naturoplevelser. Du kan komme på vandreture i de store svenske skove og vildmarker eller sejle på de store søer.

Blandt de mest kendte attraktioner i Sverige er hovedstaden Stockholm, der byder på hyggelige cafeer, shopping og restauranter. Stockholm består også af den ældre og hyggelige bydel Den Gamla Stan, hvor du kan se charmerende bygninger, brostensbelagte gader, historiske bygninger og det flotte kongeslot. Du kan også tage færgen fra fastlandet og ud til Sveriges største ø Gotland, hvor historiske seværdigheder og en fantastisk natur vil vente dig.

Vælger du at tage til Nordsverige på rundrejse, kan du med fordel tage til Lappland, hvor du nord for polarcirklen kan opleve midnatssolen. I Nordsverige finder du også Laponia, der er et samisk kulturlandskab og et næsten uberørt naturområde. Rejser man med børn er det rigtig sjovt at se Astrid Lindgrens barndomshjem i Vimmerby og bagefter besøge eventyrparken Astrid Lindgrens Verden. Sverige er et stort land og på en rundrejse vil du opleve mange fantastiske aspekter af det.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.