Rundrejser til Sri Lanka

Rundrejser til Sri Lanka

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På rundrejser i Sri Lanka kan man opleve landets otte steder på UNESCO’s Verdensarvliste, safari, kridhvide sandstrande, turkis vand, regnskove, elefanter og historiske templer – blandt andet. Sri Lanka byder på så mange overvældende og uforglemmelige syn, at rundrejser i landet er den bedste måde at få det hele med.

Sri Lanka er en øgruppe beliggende i Det Indiske Ocean. På øernes kridhvide sandstrande er der sol og varme temperaturer året rundt. Drømmer man som alene, par eller med hele familien at opleve en unik øgruppe med en enestående historie, natur og kultur, er rundrejser på Sri Lanka et oplagt valg.

Sri Lanka består af en større ø og en del småøer. De mange forskellige øer byder hver især på storslåede natursyn, historiske steder og spændende oplevelser. Når man bevæger sig rundt i Sri Lanka er man omgivet af natur, bjerge, regnskove og de karakteristiske teplantager i højlandet.

Særligt for Sri Lanka er det, at elefanter går frit omkring i landet. Generelt har hele landet et utroligt, vildt dyreliv, som man blandt andet kan opleve på safari. En safari i en af Sri Lankas fredede nationalparker byder blandt andet på møder med leoparder, vandbøfler, elefanter og påfugle.

Sri Lanka er et af de lande i verden med den største koncentration af steder på UNESCO’s Verdensarvliste i forhold til landets størrelse. De tre byer Polonnaruwa, Galle og Anuradhapura findes på listen samt stederne Sigiriya, Sinharaja, Dambulla Temple og Horton Plains. På rundrejser i Sri Lanka man se og opleve alle disse otte destinationer.

Sri Lanka byder både på utroligt luksuriøse ressorts og hoteller, private bungalows på stranden og små, hyggelige overnatningsmuligheder. Landet har et generelt lavt prisniveau og det er nemt at komme rundt til de mange forskellige øer med både og færger.

Rundrejser i Sri Lanka er en sjælden oplevelse, som man sent vil glemme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.