Rundrejser til New Zealand

Rundrejser til New Zealand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i New Zealand giver besøgende en enestående mulighed for at opleve verdens mest isolerede land og dets mange fantastiske natursyn. De fantastiske øer, som New Zealand består af, byder hver især på ekstraordinære oplevelser, som er helt enestående for dette eventyrlige land.

New Zealand er opbygget af vulkaner og bjerge, hvorimellem floder, fjorde og græsgrønne landskaber smukt snor sig. I havet omkring øerne findes nogle af verdens mest eftertragtede dykkeroplevelser. Drømme man om autentiske rundrejser i et af verdens mest naturskønne lande, er New Zealand den ideelle rejsedestination for både enkelte, par og hele familier.

New Zealand består af to hovedøer, Nordøen og Sydøen, samt en række mindre øer, som alle vil være mulige at opleve på en rundrejse. Great Barrier Island og Waiheke Island er de to mest populære destinationer på rundrejser der foregår i sommermånedernes varme og behagelige temperaturer.

På de newzealandske øer findes der en smuk række af høje bjerge og aktive vulkaner, hvor især Mount Cook og Mount Ruapehu er helt ekstraordinære oplevelser. På toppen af Ruapehu findes også et skisportssted i verdensklasse.

New Zealand er naturskøn udover al forventning. De vilde fjordsystemer, græsgrønne bakkelandskaber og sneklædte bjerge giver mange naturoplevelser på rundrejser i dette eventyrlige land. Meget af naturen kan opleves på tætteste hold langs de mange vandreruter. På ruterne findes der hyggelige overnatningsmuligheder.

Øgruppen Poor Knights Island er kendt som et af de top-ti bedste dykkersteder i hele verden., fordi sigtbarheden er omkring hele 30 meter. Ved kystbyen Kaikoura kan man komme på hval-safari og blandt andet opleve kaskelothvaler på tæt hold.

Som verdens mest isolerede land har dyrelivet på New Zealand udviklet sig helt enestående. Derfor kan man opleve nogle helt forunderlige ting – blandt andet fugle der lever som gnavere i jorden!

Oplev de mange enestående og eventyrlige oplevelser på rundrejser i New Zealand.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK